Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Stiltedag in Azil Centrum

Op zaterdag 4 november a.s. organiseert Lia van den Berg van NeCo Verbeeldende therapie een Stiltedag in Azil Centrum voor Levenskunst, Mauritsweg 157 C (voormalig Thureborgh) in Dordrecht. De dag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur en kost € 75,00 p.p.

Tijdens deze dag worden diverse (stilte)meditaties, loopmeditaties en creatieve oefeningen aangeboden. Lunch en consumpties zijn bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden kan via lia@on-beperktleven.nl<mailto:lia@on-beperktleven.nl> of telefonisch op tel 06-28258059.

 

Kennis maken met Verbeeldende therapie en mijn werkwijze? Schrijf je in voor de korte GRATIS online training:

 

‘Wat voel ik?’ Anders omgaan met emoties<http://www.ccc-neco.nl/gratis-online-minicursus-wat-voel-ik-anders-omgaan-met-emoties/>

cid:368321ecd18cd3dda5ba4f6c3b3b3d16@on-beperktleven.nl  – http://www.ccc-neco.nl

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Yulius verlaat Kasperspad en Overkampweg

DORDRECHT – Zorginstelling Yulius sluit de komende jaren haar zorgvoorzieningen aan het Kasperspad en de Overkampweg. Volgens de instelling kan steeds meer psychiatrische zorg thuis of in de directe omgeving worden gegeven. De ggz-teams in de wijk worden daarom uitgebreid. De opname van mensen met ernstige psychiatrische klachten uit de regio wordt geconcentreerd in Sliedrecht en Barendrecht. De vrijkomende gebouwen in Dordrecht maken plaats voor woningbouw. Omdat het college van B&W voorziet dat de ontwikkeling aan het Kasperspad bijdraagt aan een beter leefklimaat in de buurt, wil het een financiële bijdrage leveren aan de plannen van Yulius.

Actueel

GroenLinks Dordrecht pleit voor terugkeer Culturele Raad

DORDRECHT – Deze week is het vijftig jaar geleden dat in Dordrecht de eerste gemeentelijke Culturele Raad van Nederland werd opgericht. Een mooi moment om dit platform voor bewoners en professionals uit de kunst- en cultuursector, dat in 1983 werd opgeheven, nieuw leven in te blazen, vindt GroenLinks in Dordrecht. En hoog nodig ook, zegt lijsttrekker Kitty Kruger. Lees waarom in de woensdageditie van Dordt Centraal.

Actueel

Goede ideeën voor Ode aan Synode

Welke Dordtse vereniging, organisatie of onderneming organiseert hét evenement over identiteit, gastvrijheid of taal? Deze week is de laatste mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor Ode aan Synode.