Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Stiltedag in Azil Centrum

Op zaterdag 4 november a.s. organiseert Lia van den Berg van NeCo Verbeeldende therapie een Stiltedag in Azil Centrum voor Levenskunst, Mauritsweg 157 C (voormalig Thureborgh) in Dordrecht. De dag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur en kost € 75,00 p.p.

Tijdens deze dag worden diverse (stilte)meditaties, loopmeditaties en creatieve oefeningen aangeboden. Lunch en consumpties zijn bij de prijs inbegrepen.

Meer informatie en aanmelden kan via lia@on-beperktleven.nl<mailto:lia@on-beperktleven.nl> of telefonisch op tel 06-28258059.

 

Kennis maken met Verbeeldende therapie en mijn werkwijze? Schrijf je in voor de korte GRATIS online training:

 

‘Wat voel ik?’ Anders omgaan met emoties<http://www.ccc-neco.nl/gratis-online-minicursus-wat-voel-ik-anders-omgaan-met-emoties/>

cid:368321ecd18cd3dda5ba4f6c3b3b3d16@on-beperktleven.nl  – http://www.ccc-neco.nl

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

A16 richting Rotterdam tot 12 uur dicht

DORDRECHT – Door een ongeluk vanmorgen vroeg op de A16 bij de Van Brienenoordbrug (hoofdbaan ) …

Cultuur

Duits-Nederlandse expositie

Onder de titel Freundschaften is werk van Nederlandse en Duitse kunstenaars dit weekend te zien aan de Wijnstraat 150.

Actueel

Kakofonieband De Rammen wint Brabants concours

DORDRECHT – De Dordtse Kakofonieband De Rammen schreef zaterdag het Toeterfeest in het Brabantse Langeweg op zijn naam en wist alle beschikbare prijzen (muzikaal, presentatie en algemeen winnaar) in de wacht te slepen. Aan het festival namen achttien bands deel uit het hele land. Zij traden in twee verschillende zalen op onder het toeziend oog van een vakkundige jury.