Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

TRAINING ANDERS OMGAAN MET EMOTIES

Op vrijdag 1 december geeft Lia van den Berg van NeCo Verbeeldende therapie een training ‘Wat voel ik? Anders omgaan met emoties.

Deze training is bedoelt voor vrouwen die regelmatig overspoeld worden door hun emoties of deze juist heel diep wegstoppen. In deze training krijgen je zicht op hun emoties en hun functies. Hierdoor ga je jezelf en anderen beter begrijpen.

De training duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur en wordt gegeven in Azil Centrum voor Levenskunst. Mauritsweg 157C (In de kapel van voormalig Thurenborg). De training kost € 75,00 per persoon. Deze prijs is inclusief lunch en materialen. Meer informatie en aanmelden lia@on-beperktleven.nl

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Buslijn 9 (richting Krabbepolder) blijft

DORDRECHT – De proef met buslijn 9 (station Dordrecht Centraal-Krabbepolder) is een groot succes. Zo blijkt uit de evaluatie. De ‘nieuwe’ buslijn werd 13 februari dit jaar ingezet om de bereikbaarheid van bedrijventerrein Krabbepolder, met het openbaar vervoer, te vergroten. De proef wordt met een jaar verlengd, tot december 2018. Tevens wordt er sinds medio september een 20-persoonsbus ingezet in plaats van een 8-persoonsbus.

Actueel

Nathalie Lété signeert bij Villa Augustus

De wereldwijd beroemde Franse illustrator en ontwerper Nathalie Lété is zaterdag te gast in de Markt van Villa Augustus.

Actueel

A16 richting Rotterdam tot 12 uur dicht

DORDRECHT – Door een ongeluk vanmorgen vroeg op de A16 bij de Van Brienenoordbrug (hoofdbaan ) …