Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

100ste KLEDINGBEURS U.V.V.

De bekende grote voorjaarsbeurs voor 2e hands dames- en kinderkleding in het zalencentrum van de Pauluskerk  (Albertine Agnesstraat 2) is er weer op 16 en 19-23 maart, maar heeft deze keer een heel bijzonder tintje.  De Unie van Vrijwilligers organiseert deze namelijk al voor de 100ste keer! Dit gaat gepaard met allerlei feestelijkheden, zoals o.a. een verrassende opening op maandag 19 maart om 9.30 uur en er is voor alle klanten een traktatie.

De openingstijden zijn aangepast, verkoop alleen op maandag t/m woensdag van 9.30 tot 17.00 uur. Verder op maandag ook koopavond van 19.00-21.00 uur. De gehele woensdag is er uitverkoop van zowel dames- als kinderkleding. Donderdag is er dus geen verkoop. Vrijdagmorgen  alleen uitbetalen. Inleveren van kleding kan alleen op vrijdag 16 maart van 9.00 tot 16.00 uur. Vanaf 8.00 uur worden er nummertjes uitgedeeld. Er mogen maximaal 15 stuks voorjaars en (zomer) kleding ingeleverd worden, die wel schoon, heel en modieus moeten zijn. Kinderkleding vanaf maat 86.Overgebleven kleding kan worden gedoneerd t.b.v. de Kledingbank en andere goede doelen. Voor meer informatie tel. 078-6172802.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Lezersfoto: Op stoom

DORDRECHT – René Kamps maakte vrijdagavond een mooie serie foto’s tijdens de Vlootschouw van Dordt in Stoom. Zoals deze. Ook een mooie foto delen? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl! 

112-nieuws

Steekpartij bij Krispijntunnel

DORDRECHT – Bij een ruzie  rond kwart over twee in de middag kreeg de politie een melding binnen van een steekincident in het parkje aan de Van Baerleplantsoen. Een ruzie tussen twee mannen escaleerde zodanig dat een van de mannen de ander heeft neergestoken. Daarna is de verdachte op de vlucht geslagen. Het slachtoffer is met verwondingen en bij bewustzijn naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto´s: Stolk Fotografie)

112-nieuws

Zes jongens aangehouden voor meerdere (gewelds)incidenten

DORDRECHT – De politie heeft zes jongens aangehouden die, in wisselende samenstelling, verdacht worden van meerdere …