Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

100ste KLEDINGBEURS U.V.V.

De bekende grote voorjaarsbeurs voor 2e hands dames- en kinderkleding in het zalencentrum van de Pauluskerk  (Albertine Agnesstraat 2) is er weer op 16 en 19-23 maart, maar heeft deze keer een heel bijzonder tintje.  De Unie van Vrijwilligers organiseert deze namelijk al voor de 100ste keer! Dit gaat gepaard met allerlei feestelijkheden, zoals o.a. een verrassende opening op maandag 19 maart om 9.30 uur en er is voor alle klanten een traktatie.

De openingstijden zijn aangepast, verkoop alleen op maandag t/m woensdag van 9.30 tot 17.00 uur. Verder op maandag ook koopavond van 19.00-21.00 uur. De gehele woensdag is er uitverkoop van zowel dames- als kinderkleding. Donderdag is er dus geen verkoop. Vrijdagmorgen  alleen uitbetalen. Inleveren van kleding kan alleen op vrijdag 16 maart van 9.00 tot 16.00 uur. Vanaf 8.00 uur worden er nummertjes uitgedeeld. Er mogen maximaal 15 stuks voorjaars en (zomer) kleding ingeleverd worden, die wel schoon, heel en modieus moeten zijn. Kinderkleding vanaf maat 86.Overgebleven kleding kan worden gedoneerd t.b.v. de Kledingbank en andere goede doelen. Voor meer informatie tel. 078-6172802.

 

 

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Politiek Gezien: Beperkte rechtmatigheid

DORDRECHT – Ben Corino doet wekelijks verslag vanuit de lokale en regionale politiek. Deze week over de kritiek op de gepresenteerde jaarrekening van de wethouder van Financiën. 

112-nieuws

Planetenlaan onder water

DORDRECHT – Door een leidingbreuk is heel de Planetenlaan in Sterrenburg onder water komen te staan. Monteurs zijn onderweg om het euvel te verhelpen, meldt waterbedrijf Evides. Tot die tijd kan het zijn dat de watervoorziening in de omgeving niet zo als normaal is.

Cultuur

Kapelconcert Kleinkoor Concertino

DORDRECHT – In concertserie Kapelconcerten in de Trinitatiskapel, sinds 2015 georganiseerd door Alisa van Dijk, zingt op zaterdag 30 september het Kleinkoor Concertino uit Sliedrecht onder leiding van Martin Zonnenberg. Het koor zingt Amerikaanse, Duitse en Engelse muziek en de koorzang wordt afgewisseld met solo’s door Alisa van Dijk, viool en Reinier Korver, orgel. Het koor wordt begeleid door Reinier Korver, orgel, Martin Zonnenberg, piano en Alisa van Dijk, viool. De aanvang is 15.30 uur. De deur is open om 15.00 uur. De toegang is 10 euro per persoon, kinderen tot en met 15 jaar gratis toegang. Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje. Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat, slechts 100 meter van de kerk. Het adres: Vriesestraat 22 in Dordrecht. Voor meer info: www.alisavandijk.nl, www.kleinkoorconcertino.nl en www.martinzonnenberg.nl.