Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Barbecue in De Prinsemarij

Ook dit jaar kunt u er weer bij zijn.. De jaarlijkse barbecue in De Prinsemarij!
Dit jaar vindt deze plaats op donderdag 30 augustus. De zaal zal op deze avond om 16.30 uur open zijn, waarna de avond om 17.00 uur start.
Met onder andere uitgebreide salades, diverse soorten vlees, patat, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter.
Natuurlijk is ook dit jaar Perry Zuidam weer van de partij! Hij zal zorgen voor een spetterend live optreden.
Voor slechts € 18,95 inclusief 1 drankje naar keuze kunt u hier bij zijn.
Voor deze avond dient u zich op te geven. Dit kan tot en met maandag 13 augustus bij de gastvrouw in het restaurant of door te mailen naar abdeprinsemarij@hetspectrum.nl

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

VIDEO : opening vernieuwde Plus ’t Lam

DORDRECHT – De plattegronden lagen klaar, want niets staat meer op dezelfde plek. Vanmorgen om 09.00 uur werd Plus ’t Lam feestelijk geopend voor alle klanten. Zij waren in groten getale naar het openingsfeest gekomen. Ze zijn blij dat hun vertrouwde supermarkt de deuren weer opent. Eigenaar Pel ’t Lam is sprakeloos door de grote opkomst. Zijn droom is uitgekomen. Plus ’t Lam aan het Damplein is maar liefst anderhalf keer zo groot. Met name voor vers- en kant-en-klaarprodcuten is meer ruimte gecreëerd.

Actueel

Voetbalwedstrijd voor Kika

DORDRECHT – Spelers van FC Dordrecht bezochten dinsdag 18 september een aantal scholen van Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht (OPOD). Op 26 september zijn de overige locaties aan de beurt en worden de leerlingen enthousiast gemaakt voor de wedstrijd tussen FC Dordrecht en Jong AZ die een mooi bedrag voor stichting Kika moet opleveren.

Actueel

Stunten met kunst in Galerie De Compagnie

DORDRECHT – Ruimte is het mooiste meubel. Een mooie, maar aparte benadering. Helemaal als ze afkomstig is van een fervent verzamelaar als Albert Kuster. Zijn verzameling staat nu te koop in De Compagnie, de galerie waar hij samen met eigenaar Victor Deconinck zo’n 150 exposities hield. Na 25 jaar valt het doek. Het pand is verkocht. Deconinck gaat verhuizen. Wat deze laatste weken nog rest zijn emoties, een verhuizing en een eindsprint om de laatste inboedel van de hand te doen. Verzamelaars en ‘mooie dingen’-liefhebbers kunnen nog een kleine twee weken hun slag slaan.