Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Barbecue in De Prinsemarij

Ook dit jaar kunt u er weer bij zijn.. De jaarlijkse barbecue in De Prinsemarij!
Dit jaar vindt deze plaats op donderdag 30 augustus. De zaal zal op deze avond om 16.30 uur open zijn, waarna de avond om 17.00 uur start.
Met onder andere uitgebreide salades, diverse soorten vlees, patat, diverse sauzen en stokbrood met kruidenboter.
Natuurlijk is ook dit jaar Perry Zuidam weer van de partij! Hij zal zorgen voor een spetterend live optreden.
Voor slechts € 18,95 inclusief 1 drankje naar keuze kunt u hier bij zijn.
Voor deze avond dient u zich op te geven. Dit kan tot en met maandag 13 augustus bij de gastvrouw in het restaurant of door te mailen naar abdeprinsemarij@hetspectrum.nl

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Gezocht : Eigenaar van aanhangwagen

ZWIJNDRECHT – De gemeente Zwijndrecht is op zoek naar de eigenaar eigenaar van een aanhangwagen die geparkeerd staat op parkeerdek Eemstein. De aanhangwangen is nu als ‘wees’ aangemerkt en gestickerd. Als de eigenaar zich niet meldt verwijderen wij de aanhangwagen. Bent u de eigenaar van deze aanhangwagen? Meld u dan bij het Wijkbureau via wijkbureau@zwijndrecht.nl of via tel. 078 770 3705.

Actueel

Nationaal Hitteplan geactiveerd

DORDRECHT – Omdat de komende week het warme weer aanhoudt, heeft het RIVM vanmorgen het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Vooral kwetsbare mensen, ouderen, mensen met overgewicht, chronisch zieken en mensen in het verzorgingshuis moeten extra goed opletten. Deze groepen mensen kunnen last hebben van het aanhoudend warme weer. Mensen moeten daarom aandacht geven aan anderen in hun omgeving die niet goed voor zichzelf kunnen zorgen.

Actueel

VIDEO: Schilderen op het Groothoofd

DORDRECHT – Iedere zondag in de zomervakantie op het Groothoofd: het evenement Kunsthoofd. Zie kunstenaars aan het werk, stel vragen of maak een gezellig praatje.