Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Cadeautjesmarkt in De Prinsemarij

Op vrijdag 22 november 2019 is er een gezellige markt met leuke kraampjes in De Prinsemarij! U kunt er o.a. bloemstukjes, kerstspullen, zelfgemaakte cadeautjes, modern haakwerk, tassen, parfum, sieraden, Oriflame, (kerst)kaarten, gedecoreerde flessen, snoepgoed en knutselspullen kopen. Ook kun u enveloppen trekken voor leuke prijzen. ’s Middags zijn er heerlijke snacks verkrijgbaar.

U bent van harte welkom!

Nassauweg 2

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

10.000 euro boete als er weer gedanst wordt

DORDRECHT – De Kazerne en Club Roy in Dordrecht hebben zich afgelopen weekend onvoldoende gehouden aan de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, stelt de Veiligheidsregio ZHZ. ‘De regels in de noodverordening zijn overtreden, en na aanspreken door handhavers werden geen maatregelen genomen om de overtreding te beëindigen. De exploitanten krijgen daarom een last onder dwangsom opgelegd: een boete die geïnd zal worden als de overtreding niet stopt’.

Actueel

Van der Gijp treedt in huwelijksbootje

DORDRECHT – Komende donderdag treden René van der Gijp en Minouche de Jong in het huwelijk. De huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden in Noordwijk. Margret Stolk, de nicht van Van der Gijp en voor veel Dordtenaren bekend als het gezicht van de lokale politieke partij VSP, is getuige. Naar verluidt zal Imca Marina optreden als ambtenaar van de burgerlijke stand. (Foto: Privé)

Cultuur

Popconcerten op groot scherm

DORDRECHT – Deze zomer gaan de festivals misschien niet door, maar dat wil niet zeggen dat je geen concert kan bezoeken. Kinepolis brengt met Music & Movies de muziek naar de bezoekers toe. Deze hebben daardoor de beste plek bij een concert, veilig en comfortabel in een bioscoopstoel en met fantastisch geluid.