Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Krispijn nr. 1, februari 2020

Bewoners Organisatie Krispijn van start

In deze editie kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen: Onze wijkmanager: Max Suart, Nieuws uit De Buitenwacht, Daaf Bosua, secretaris van SC Movado, en nog veel meer. . . . Heeft u deze editie gemist of wilt u nog iets nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal.

112-nieuws

Aanrijding met fatbike

DORDRECHT – Op Spuiboulevard, ter hoogte van de Hellingen vond vrijdagavond rond kwart over zeven een ongeval plaats met een fatbike. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Er is iemand met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de fatbike meegenomen voor verder onderzoek.

Actueel

Mee met ov voor kinderen CrabbehofKraam

Om kinderen van minima bekend te maken met het openbaar vervoer, is er een dagje uit met de trein georganiseerd. Reizigersoverleg regio Dordrecht is, samen met De CrabbehofKraam uit Crabbehof, met een groot aantal kinderen naar het Spoorwegmuseum geweest.

112-nieuws

Bestelbus bijna in vlammen op

Auto brandt uit

Een bestelbus van De Ruiter Catering is bijna helemaal in vlammen opgegaan. De brand brak donderdagnacht uit op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht, ter hoogte van het Bastion Hotel.