Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

De Stem van Krispijn nr. 3, juni 2019

 

In deze editie kunt u meer lezen over de volgende onderwerpen: Gaat goed, kan beter, Sporten in Krispijn, Weizigtnieuws, Sociaal wijkteam, en nog veel meer. . . .
Heeft u de krant gemist en wilt u deze nog eens nalezen? Klik dan HIER.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Undine bij The Movies

DORDRECHT – Filmclub The Movies vertoont op maandagavond 7 december om 19.30 uur de film Undine van regisseur Christian Petzold. De film is gebaseerd op het sprookje van de waternimf Undine die boven water alleen kan overleven door menselijke liefde. In deze film valt Undine voor beroepsduiker Christoph. Hij beseft al snel dat Undine ergens voor wegloopt en Undine weet dat ze nog iets moet afhandelen om haar vloek op te heffen.

Actueel

Storing brug over de Beneden Merwede

DORDRECHT/PAPENDRECHT – De brug over de Beneden Merwede op de N3 is dicht. Er is een storing opgetreden. De slagbomen willen niet omhoog. Monteurs zijn aanwezig om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het verkeer wordt omgeleid via de A15 en A16.

Actueel

Speculaaspoppen voor het goede doel

REGIO  – Enige weken geleden zijn de leden van het Crea-team van het koor Inspire2LiveChoir begonnen met de verkoop van speculaaspoppen voor het goede doel. Inmiddels heeft de verkoop 8000 euro opgeleverd voor het Prinses Máxima Centrum, voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen. Daarnaast konden er dankzij gulle gevers speculaaspoppen bij voedselbanken in de regio gebracht worden.