Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Levende kerststal bij Duurzaamheidscentrum Weizigt

Op vrijdag 15 december hult Duurzaamheidscentrum Weizigt zich volledig in kerstsfeer. Breng een bezoek aan de levende kerststal in de Paardenstal van Koetshuis Weizigt en zing heerlijke kerstdeuntjes mee met het Polderwielkoor. Weizigt nodigt iedereen, jong én oud, uit om op sfeervolle wijze de feestdagen in te luiden.

Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn uw takken wonderschoon! De flonkerende lichtjes van de kerstboom stralen je tegemoet. De vuurkorven wijzen de ingang van de Paardenstal en het Polderwielkoor verwelkomt je binnen met de meest sfeervolle kerstliedjes. Vlak voordat de feestdagen losbarsten, organiseert Weizigt zijn eigen kerstfeest met allerlei sfeervolle activiteiten. Iedereen is van harte welkom om de kerststal te bewonderen en met iets warms te drinken in de hand uit volle borst mee te zingen of op te warmen bij de vuurkorven voor het Koetshuis.

Zet je kerstmuts op en kom 15 december naar Duurzaamheidscentrum Weizigt. Een sfeervollere start van de feestdagen bestaat niet!

De levende kerststal van Duurzaamheidscentrum Weizigt is op 15 december van 16.00 uur tot 19.00 uur te bezoeken in de Paardenstal van Koetshuis Weizigt. De toegang is gratis en iedereen, jong én oud, is van harte welkom. Het terrein van Weizigt is, na 17.00 uur, slechts aan één kant geopend, namelijk aan de kant van het Van Baerleplantsoen.

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Voetbaltoernooi

PAPENDRECHT – Op het Cruyff Court in de Oostkil wordt morgen, 5 augustus, en donderdag, 6 augustus, door Suppord een voetbaltoernooi georganiseerd. Inschrijven is niet nodig. Het toernooi is voor jongeren van 12 tot 18 jaar en wordt gehouden van 19.00 tot 21.30 uur.

Cultuur

Summer Serenade in de Wilhelminakerk

DORDRECHT – Stichting Ars Musica brengt op zaterdag 15 augustus een Summer Serenade in de Wilhelminakerk in Dordrecht. Een sfeervol zomeravondconcert met muziek van Beethoven, Elgar Haydn en Vivaldi. Onder leiding van Patrick van der Linden zal het Ars Musica Orkest een sfeervol zomeravondconcert geven in de Wilhelminakerk in Dordrecht.

Actueel

Lezersfoto

“Geveltoerisme door een clubje parkieten, acht hoog aan de Loudonstraat”, aldus Engel de Kievit die de vogels snel op de foto zette. Ook een leuke foto gemaakt? De redactie ontvangt hem graag. Mailen kan naar redactie@dordtcentraal.nl.