Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Modeverkoop in De Prinsemarij

Op vrijdag 13 december 2019 kunt u uw (feest)kleding kopen bij Diana’s Lifestyle&Fashion. Diana heeft betaalbare kleding voor 50+. U kunt al een leuk setje kopen voor minder dan 50 euro.

Vanaf 14.00 uur. Nassauweg 2 (in het restaurant)

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

21-jarige man uit Ridderkerk aangehouden voor mislukte overval op Van der Gijp

DORDRECHT – De politie heeft gisteren een 21-jarige man uit Ridderkerk opgepakt voor de mislukte overval eind april. De 59-jarige René van der Gijp kreeg bij thuiskomst de schrik van zijn leven. Voor zijn woning in Dordrecht sloegen meerdere gemaskerde mannen met een hamer in op de gepantserde ruiten van zijn auto waar hij op dat moment in zat.

Actueel

Auto over de kop op De Jagerweg

DORDRECHT – Op De Jagerweg is vanmiddag een automobilist over de kop geslagen. Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse. De bestuurder bleek licht gewond. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de oorzaak van het eenzijdige ongeval.

Actueel

VIDEO : Diploma-drive through bij Johan de Witt-gymnasium

DORDRECHT – Bij het Johan de Witt-gymnasium in Dordrecht vond gisteren de diploma-uitreiking plaats, uiteraard op een aangepaste anderhalvemetermanier. De school had daar een uiterst creatieve manier voor bedacht. De geslaagden moesten per auto naar het Oranjepark komen. Na een ballonnenboog werden zij ontvangen door de gebroeders Johan en Cornelis de Witt en kregen ze een formulier met een QR-code, die een filmpje met de toespraak van hun mentor activeert.