Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Het Nieuwsblad voor Krispijn nr. 2, mei 2018 staat online

Problemen met de buren?

De wijkkrant voor Nieuw Krispijn was weer in de brievenbus te vinden. De wijkkranten en het archief zijn ook op het web te lezen. In deze editie leest u onder meer: BarendseHaase Netwerk Notarissen wordt De Ruiter Mos Netwerk Notarissen, Voor je nieuwe huis naar de notaris, Wel of geen aankoopmakelaar? en nog veel meer…. Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen? Klik dan  hier

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Gezocht : Eigenaar van aanhangwagen

ZWIJNDRECHT – De gemeente Zwijndrecht is op zoek naar de eigenaar eigenaar van een aanhangwagen die geparkeerd staat op parkeerdek Eemstein. De aanhangwangen is nu als ‘wees’ aangemerkt en gestickerd. Als de eigenaar zich niet meldt verwijderen wij de aanhangwagen. Bent u de eigenaar van deze aanhangwagen? Meld u dan bij het Wijkbureau via wijkbureau@zwijndrecht.nl of via tel. 078 770 3705.

Actueel

Nationaal Hitteplan geactiveerd

DORDRECHT – Omdat de komende week het warme weer aanhoudt, heeft het RIVM vanmorgen het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Vooral kwetsbare mensen, ouderen, mensen met overgewicht, chronisch zieken en mensen in het verzorgingshuis moeten extra goed opletten. Deze groepen mensen kunnen last hebben van het aanhoudend warme weer. Mensen moeten daarom aandacht geven aan anderen in hun omgeving die niet goed voor zichzelf kunnen zorgen.

Actueel

VIDEO: Schilderen op het Groothoofd

DORDRECHT – Iedere zondag in de zomervakantie op het Groothoofd: het evenement Kunsthoofd. Zie kunstenaars aan het werk, stel vragen of maak een gezellig praatje.