Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Het Nieuwsblad voor Nieuw Krispijn nr. 5, staat online

In deze editie leest u onder meer:

Tennissen en DLTC in de winter, ContourdeTwern Dordrecht…1 jaar later, Een laatste advies van wijkagent Kevin: “Kom op voor jouw wijk !”, Voorlichting veilige wijk app, Zelf buiten aan de slag? en nog veel meer….
Heeft u de krant gemist of wilt u deze nog eens nalezen?
Klik dan hier op: https://www.wijkendordrecht.nl/nieuw-krispijn/wijkkrant-het-nieuwsblad  Hier vindt u ook het archief.

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Voetbaltoernooi

PAPENDRECHT – Op het Cruyff Court in de Oostkil wordt morgen, 5 augustus, en donderdag, 6 augustus, door Suppord een voetbaltoernooi georganiseerd. Inschrijven is niet nodig. Het toernooi is voor jongeren van 12 tot 18 jaar en wordt gehouden van 19.00 tot 21.30 uur.

Cultuur

Summer Serenade in de Wilhelminakerk

DORDRECHT – Stichting Ars Musica brengt op zaterdag 15 augustus een Summer Serenade in de Wilhelminakerk in Dordrecht. Een sfeervol zomeravondconcert met muziek van Beethoven, Elgar Haydn en Vivaldi. Onder leiding van Patrick van der Linden zal het Ars Musica Orkest een sfeervol zomeravondconcert geven in de Wilhelminakerk in Dordrecht.

Actueel

Lezersfoto

“Geveltoerisme door een clubje parkieten, acht hoog aan de Loudonstraat”, aldus Engel de Kievit die de vogels snel op de foto zette. Ook een leuke foto gemaakt? De redactie ontvangt hem graag. Mailen kan naar redactie@dordtcentraal.nl.