Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Optreden van Shantykoor Buitengaats in De Prinsemarij

Op woensdag 25 oktober is het weer zo ver, Shantykoor Buitengaats komt optreden in De Prinsemarij! Shantykoor Buitengaats heeft een zeer gevarieerd repertoire, er worden shanty’s, zeemansliedjes, volksliedjes en leuke meezingers gezongen. Het wordt een gezellige avond waar u bij kunt zijn! Het optreden start om 19.00 uur en de zaal is een halfuur voor aanvang open. Kosten voor de entree bedragen slechts € 2,50. Wij zien u graag dan!

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Nationaal Hitteplan geactiveerd

DORDRECHT – Omdat de komende week het warme weer aanhoudt, heeft het RIVM vanmorgen het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Vooral kwetsbare mensen, ouderen, mensen met overgewicht, chronisch zieken en mensen in het verzorgingshuis moeten extra goed opletten. Deze groepen mensen kunnen last hebben van het aanhoudend warme weer. Mensen moeten daarom aandacht geven aan anderen in hun omgeving die niet goed voor zichzelf kunnen zorgen.

Actueel

VIDEO: Schilderen op het Groothoofd

DORDRECHT – Iedere zondag in de zomervakantie op het Groothoofd: het evenement Kunsthoofd. Zie kunstenaars aan het werk, stel vragen of maak een gezellig praatje.

Actueel

VIDEO: Het Monument Festival

DORDRECHT – Wat een bijzondere locatie voor een (dans)feest: op het puntje van de Stadswerven bij de kraanbaan. Voor de tweede maal werd zaterdag Het Monument Festival gehouden. Na het succes van vorig jaar, met een kleine duizend bezoekers, kon een vervolg niet uitblijven. Ook dit jaar weten veel bezoekers, met name jongeren, het festival dat naast muziek ook kunst en live performances biedt, te vinden. Met meer bezoekers dan vorig jaar en een goede relaxte sfeer zal de organisatie zeer tevreden zijn. Om twaalf uur precies stopte de muziek.