Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Sinterklaas Beweegfeest

Wil jij lekker sporten en bewegen samen met Sint en Piet of kennis maken met de Toppie thema’s? Kom dan naar het Sinterklaas Beweegfeest. Je kunt tijdens dit evenement allerlei leuke activiteiten doen.

Kom op zondag 24 november van 10.30-12.00 uur of van 13.30-15.00 uur naar het Sinterklaas Beweegfeest in de DeetosSnelhal, Vorrinklaan 202 in Dordrecht.

Hier kun je over de daken klimmen, dansen in de pietendisco, schaatsen en nog veel meer leuke en sportieve dingen doen samen met een aantal Dordtse sportverenigingen. Daarnaast kun je ook lekker knutselen of je in de pietenkeuken je eigen gezonde sinterklaas en pietenhapjes maken! Of kom juist samen met de pieten spelen met allerlei leuk speelgoed. Neem gerust je broertje, zusje, opa en oma mee, iedereen is van harte welkom!

Ga naar  https://dordrecht.doemeemettoppie.nl/  voor meer informatie en schrijf je in vóór 22 november. De deelnemersbijdrage is €2,50 per kind ( mama’s / papa’s / oma’s / opa’s gratis).

 

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

10.000 euro boete als er weer gedanst wordt

DORDRECHT – De Kazerne en Club Roy in Dordrecht hebben zich afgelopen weekend onvoldoende gehouden aan de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, stelt de Veiligheidsregio ZHZ. ‘De regels in de noodverordening zijn overtreden, en na aanspreken door handhavers werden geen maatregelen genomen om de overtreding te beëindigen. De exploitanten krijgen daarom een last onder dwangsom opgelegd: een boete die geïnd zal worden als de overtreding niet stopt’.

Actueel

Van der Gijp treedt in huwelijksbootje

DORDRECHT – Komende donderdag treden René van der Gijp en Minouche de Jong in het huwelijk. De huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden in Noordwijk. Margret Stolk, de nicht van Van der Gijp en voor veel Dordtenaren bekend als het gezicht van de lokale politieke partij VSP, is getuige. Naar verluidt zal Imca Marina optreden als ambtenaar van de burgerlijke stand. (Foto: Privé)

Cultuur

Popconcerten op groot scherm

DORDRECHT – Deze zomer gaan de festivals misschien niet door, maar dat wil niet zeggen dat je geen concert kan bezoeken. Kinepolis brengt met Music & Movies de muziek naar de bezoekers toe. Deze hebben daardoor de beste plek bij een concert, veilig en comfortabel in een bioscoopstoel en met fantastisch geluid.