Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Speciale verwendag bij inloophuis Helianthus

DORDRECHT – Inloophuis Helianthus organiseert vrijdag 17 mei voor het vierde achtereenvolgende jaar een speciale verwendag voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Een dag vol ontspanning en gezelligheid. Eerdere edities waren heel geslaagd. Aangeraden wordt om niet te lang te wachten met aanmelden.

Op de verwendag is iedereen die tot de doelgroep behoort, dames én heren, van harte welkom tussen 09.30 en 14.30 uur voor diverse massages, een gezichtsbehandeling, een handscrub en nagels lakken. Ook is er een kapper aanwezig, een styliste voor kleuradvies en is het mogelijk om mee te doen aan een fotoshoot. Er zijn lekkere hapjes en een heerlijke lunch. Alle professionals en medewerkers van het inloophuis zetten zich belangeloos in om iedereen een heerlijke dag te bezorgen.
Inloophuis Helianthus hoopt met de dag de drempel te verlagen die sommigen nog ervaren om bij Helianthus binnen te stappen. Op de verwendag wordt namelijk ook kennis gemaakt met de gastvrouwen en -heren, het inloophuis en het wekelijks grote aanbod van activiteiten. De dag wordt geheel gratis aangeboden. Opgeven kan tot en met 30 april. Bij voorkeur via inschrijven@inloophuishelianthus.nl of telefonisch tijdens de openingstijden, dinsdag tot en met donderdag van 10.30 tot 16.30 uur: tel. 078- 7370062.

Bij inschrijving maximaal drie verwenmomenten naar keuze aangeven. Er kan gekozen worden uit: kapper stylen/modelföhnen, voetreflex/massage, nek-, rug-, schoudermassage, Personal Stylist kleuradvies, Oriflame gezichtsbehandeling, Lifestyle & Beauty handenscrub en/of nagels lakken of handmassage. Bij grote belangstelling kan niet gegarandeerd worden dat alle verwenmomenten mogelijk zijn. Inloophuis Helianthus is te vinden aan de Singel 28 in Dordrecht. Alle informatie via www.inloophuishelianthus.nl.

Helianthus Flyer Verwendag 17 mei 2019

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Dj’s draaien voor jarige Iris

PAPENDRECHT – Wat gisteren een groot feest had moeten worden voor de 16-jarige Iris, werd abrupt door het coronavirus verstoord. Ze wilde namelijk een sweet sixteen party. Om haar toch in het zonnetje te zetten en haar te verrassen had haar moeder een verrassingsfeest geregeld. De vriendelijkste dj’s kwamen met saxofoon, rookmachines en gezellige muziek langs om haar te feliciteren en letterlijk in het zonnetje te zetten. (Foto’s: Thymen Stolk)

Actueel

Bende op strandjes langs Nieuwe Merwede

DORDRECHT – Een bezorgde lezer stuurde deze foto’s, gemaakt op één van de strandjes langs de Nieuwe Merwede. ‘Met het schitterende weer en momenteel weinig te doen overstromen de Dordtse strandjes met bezoekers’, schrijft zij. ‘Het is in privilege om te genieten van deze mooie natuur. Maar hier zit een keerzijde aan. Helaas wordt de gemaakte rommel niet meer opgeruimd, waardoor deze mooie natuur vervuild wordt. Kapotte bierflesjes, blikjes, plastic flesjes, noem het maar op. Dit alles komt terecht in de Nieuwe Merwede met als gevolg nog meer vervuiling. Dus, laten wij met elkaar ons steentje bijdragen voor een schone toekomst!’

Actueel

Lezersfoto’s

DORDRECHT – Rik Vermeer ging donderdagavond op stap met zijn drone. Hij kwam terug met deze prachtige beelden van het Drierivierenpunt, Stadswerven en de Prins Clausbrug in aanbouw. Ook mooie foto’s gemaakt? Stuur ze naar redactie@dordtcentraal.nl.