Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Toppie Festival

Woensdag 17 juli vindt het tweede Toppie Festival plaats voor peuters en (groot)ouders. Bij Duurzaamheidscentrum Weizigt en de Stadsboerderij zullen er verschillende leuke Toppie activiteiten plaatsvinden. Kom knutselen, spelen, sporten en een speurtocht volgen in de natuur. Laat je schminken, spring je suf op het springkussen en maak een gezonde traktatie.

Maak kennis met de Toppie thema’s en leer samen wat jouw kind leuk vind.

Plaats: Duurzaamheidscentrum Weizigt / Stadsboerderij
Leeftijd: 1,5 tot 4 jaar
Activiteiten: (groot)ouder-kind
Tijd: 9:00 tot 11:00 uur
Kosten deelname: Gratis

Inschrijven is niet nodig. Voor meer informatie kijk je op: https://dordrecht.doemeemettoppie.nl/…/toppie-festival-duu…/

Poster: new doc 2019-07-01 18.49.15-20190701185124

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Masteropleiding cultuur en erfgoed in Dordrecht

DORDRECHT – Netherlands Business Academy (NLBA) begint in 2020 met een Masteropleiding Cultuur, Erfgoed en Burgerschap in Dordrecht. De opleiding biedt dit jaar plaats aan twintig deeltijds- en dertig voltijdsstudenten, en kan de komende jaren groeien naar totaal 190 studenten. De gemeente Dordrecht steunt de komst van de nieuwe opleiding van harte en geeft daarom de eerste jaren subsidie. NLBA vestigt zich in de Wereldwaag aan de Wijnstraat.

Actueel

Vintage Kilo Sale in Dordrechts Museum

DORDRECHT – In het kader van de tentoonstelling ‘Slow Fashion’ wordt op zaterdag 25 januari de Vintage Kilo Sale georganiseerd in het Dordrechts Museum. De sale heeft al veel locaties in Nederland aangedaan, maar niet eerder was een museum het decor voor dit evenement. In de Schoumanzaal gaat het spektakel met honderden vintage items uit de jaren zeventig, tachtig en negentig plaatsvinden. Denk aan flanellen shirts, mantels, jurken, truien, vesten, (fake) bontjassen, leer, denim, blouses en nog veel meer.

Actueel

Lezersfoto

‘Gezicht op de Merwede vanaf de Bleijenhoek Dordrecht’, aldus Joop P. den Otter. Ook een mooie foto gemaakt? De redactie ontvangt hem graag. Mailen kan naar redactie@dordtcentraal.nl.