Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

TRAINING ANDERS OMGAAN MET EMOTIES

Op vrijdag 1 december geeft Lia van den Berg van NeCo Verbeeldende therapie een training ‘Wat voel ik? Anders omgaan met emoties.

Deze training is bedoelt voor vrouwen die regelmatig overspoeld worden door hun emoties of deze juist heel diep wegstoppen. In deze training krijgen je zicht op hun emoties en hun functies. Hierdoor ga je jezelf en anderen beter begrijpen.

De training duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur en wordt gegeven in Azil Centrum voor Levenskunst. Mauritsweg 157C (In de kapel van voormalig Thurenborg). De training kost € 75,00 per persoon. Deze prijs is inclusief lunch en materialen. Meer informatie en aanmelden lia@on-beperktleven.nl

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Nationaal Hitteplan geactiveerd

DORDRECHT – Omdat de komende week het warme weer aanhoudt, heeft het RIVM vanmorgen het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Vooral kwetsbare mensen, ouderen, mensen met overgewicht, chronisch zieken en mensen in het verzorgingshuis moeten extra goed opletten. Deze groepen mensen kunnen last hebben van het aanhoudend warme weer. Mensen moeten daarom aandacht geven aan anderen in hun omgeving die niet goed voor zichzelf kunnen zorgen.

Actueel

VIDEO: Schilderen op het Groothoofd

DORDRECHT – Iedere zondag in de zomervakantie op het Groothoofd: het evenement Kunsthoofd. Zie kunstenaars aan het werk, stel vragen of maak een gezellig praatje.

Actueel

VIDEO: Het Monument Festival

DORDRECHT – Wat een bijzondere locatie voor een (dans)feest: op het puntje van de Stadswerven bij de kraanbaan. Voor de tweede maal werd zaterdag Het Monument Festival gehouden. Na het succes van vorig jaar, met een kleine duizend bezoekers, kon een vervolg niet uitblijven. Ook dit jaar weten veel bezoekers, met name jongeren, het festival dat naast muziek ook kunst en live performances biedt, te vinden. Met meer bezoekers dan vorig jaar en een goede relaxte sfeer zal de organisatie zeer tevreden zijn. Om twaalf uur precies stopte de muziek.