Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

VOORJAARS KLEDINGBEURS UVV

In het zalencentrum van de Pauluskerk, Alb. Agnesstraat 2, wordt weer de Voorjaars Kledingbeurs van de Unie van Vrijwilligers gehouden op 15 en 18 t/m 22 maart.

Het inleveren (max. 15 stuks) van voorjaars- en zomerkleding voor dames en kinderen (vanaf maat 86) is alleen op vrijdag 15 maart van 9.00 tot 16.00 uur. Vanaf  8.00 uur worden nummertjes uitgedeeld. Iets met een beschadiging of vlekje wordt niet ingenomen.

Wij verkopen een groot assortiment van rokken, broeken, jacks,enz. Wanneer u voor een klein bedrag een nieuwe zomergarderobe wilt aanschaffen dan bent u bij ons van harte welkom. Niet verkochte kleding kan desgewenst worden teruggegeven. Kleding die overblijft gaat naar goede doelen, zoals de Kledingbank. Van de opbrengst van de beurs gaat een deel naar “Boksen voor Sara”. Voor verdere informatie kunt u bellen naar 078-6172802.

Openingstijden:

Maandag   18 mrt 9.30-17.00 uur en 19.00-21.00 uur.

Dinsdag     19 mrt 9.30-17.00 uur.

Woensdag 20 mrt 9.30-17.00 uur algehele uitverkoop.

Vrijdag       22 mrt 9.30-11.30 uur afrekenen

 

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

De Groene Agenda van maart

Schapen en lammetjes langs de Polder Oudendijk

DORDRECHT  – Ga met de ‘groene clubs van Dordrecht’ mee de natuur in en geniet van …

Actueel

Gemeente laat bestrating ‘retexen’

DORDRECHT – De gemeente laat de complete bestrating van het Bagijnhof én de Visstraat ‘retexen’. Zo heet de speciale methode waarbij de ‘micro- en macrostructuur van de deklaag wordt verbeterd zodat de stroefheid wordt verhoogd’. Aanleiding was dat afgelopen najaar na wat regenbuien verschillende fietsers en voetgangers in de straat onderuit gingen door gladheid. De gemeente zette zelfs handhavers in om mensen te waarschuwen. Er volgde onderzoek naar de oorzaak van de gladheid en er werden proefjes gedaan met methodes om het natuursteen op te ruwen. (Foto: Stolk Fotografie)

Actueel

Halvering budget voor bomenonderhoud

DORDRECHT – Minder onderhoud aan bomen, waardoor zieke bomen eerder gekapt zullen moeten worden. Dat is het gevolg van het huidig voorgestelde Bomenprogramma, dat de gemeenteraad op dinsdag 12 maart vaststelt voor de komende jaren.