Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Vrijwilligers- Het goede doen in december

December is een feel good maand. Wil je ook het goede doen?

Home-Start waardeert het buitengewoon als je vrijwilliger wordt. Heb je ervaring met opvoeden? Omdat je zelf ouder, inmiddels grootouder bent of bijvoorbeeld les geeft aan kinderen. Wil je je ervaring delen met andere ouders? Heel graag! Ouders zijn blij met jouw luisterend oor, steuntje in de rug en tips over opvoeden. Op naar een sfeervolle decembermaand.

Home-Start Dordrecht is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Meld je snel, dan kun je in januari al meedoen aan een training voor nieuwe vrijwilligers. Voor een informatief gesprek kun je contact opnemen met Geja Platerink, tel.06-20499942  of g.platerink@humanitas.nl

Opvoeden? Je staat er niet alleen voor!

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Lezersfoto: Levensboom

DORDRECHT – Willy de Haes maakte deze foto van De Levensboom, het beeld van Hans Petri in Park Merwestein. Ook een mooie of leuke foto gemaakt? Stuur hem naar redactie@dordtcentraal.nl!

Actueel

Politiek Gezien: Multiprobleemaanpak

DORDRECHT – Ben Corino doet wekelijks verslag van de (politieke) actualiteiten in Dordrecht en omstreken. Deze …

Actueel

Hogeschool start praktijkpabo-onderwijs op locatie

DORDRECHT – De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) startte deze maand onder meer in Dordrecht met een nieuw onderwijsconcept voor de Praktijkpabo. Het onderwijs voor deze variant van de opleiding Leraar Basisonderwijs wordt gegeven op locatie, door en met leerkrachten van samenwerkende basisscholen.