Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Vrijwilligers- Het goede doen in december

December is een feel good maand. Wil je ook het goede doen?

Home-Start waardeert het buitengewoon als je vrijwilliger wordt. Heb je ervaring met opvoeden? Omdat je zelf ouder, inmiddels grootouder bent of bijvoorbeeld les geeft aan kinderen. Wil je je ervaring delen met andere ouders? Heel graag! Ouders zijn blij met jouw luisterend oor, steuntje in de rug en tips over opvoeden. Op naar een sfeervolle decembermaand.

Home-Start Dordrecht is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Meld je snel, dan kun je in januari al meedoen aan een training voor nieuwe vrijwilligers. Voor een informatief gesprek kun je contact opnemen met Geja Platerink, tel.06-20499942  of g.platerink@humanitas.nl

Opvoeden? Je staat er niet alleen voor!

Nieuws van dordtcentraal.

112-nieuws

Aanrijding met fatbike

DORDRECHT – Op Spuiboulevard, ter hoogte van de Hellingen vond vrijdagavond rond kwart over zeven een ongeval plaats met een fatbike. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Er is iemand met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de fatbike meegenomen voor verder onderzoek.

Actueel

Mee met ov voor kinderen CrabbehofKraam

Om kinderen van minima bekend te maken met het openbaar vervoer, is er een dagje uit met de trein georganiseerd. Reizigersoverleg regio Dordrecht is, samen met De CrabbehofKraam uit Crabbehof, met een groot aantal kinderen naar het Spoorwegmuseum geweest.

112-nieuws

Bestelbus bijna in vlammen op

Auto brandt uit

Een bestelbus van De Ruiter Catering is bijna helemaal in vlammen opgegaan. De brand brak donderdagnacht uit op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht, ter hoogte van het Bastion Hotel.