Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Vrijwilligers- Het goede doen in december

December is een feel good maand. Wil je ook het goede doen?

Home-Start waardeert het buitengewoon als je vrijwilliger wordt. Heb je ervaring met opvoeden? Omdat je zelf ouder, inmiddels grootouder bent of bijvoorbeeld les geeft aan kinderen. Wil je je ervaring delen met andere ouders? Heel graag! Ouders zijn blij met jouw luisterend oor, steuntje in de rug en tips over opvoeden. Op naar een sfeervolle decembermaand.

Home-Start Dordrecht is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Meld je snel, dan kun je in januari al meedoen aan een training voor nieuwe vrijwilligers. Voor een informatief gesprek kun je contact opnemen met Geja Platerink, tel.06-20499942  of g.platerink@humanitas.nl

Opvoeden? Je staat er niet alleen voor!

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Lezersfoto: Wrakken voor de kerk

DORDRECHT – Een stapel autowrakken aan de voet van de Grote Kerk? Deze bijzondere foto werd zaterdag in Zwijndrecht gemaakt door Willy de Bruijn. ‘Er lag een schip vol autowrakken aan de wal. Met de donkere lucht erbij geeft het een onheilspellende sfeer. Ik vond het wel een bijzonder gezicht op Dordrecht’. Wij ook, Willy, bedankt voor het opsturen! 

Actueel

VIDEO: Dordrecht zamelt in voor slachtoffers aardbeving

DORDRECHT – Op verschillende plekken in Dordrecht zijn gisteren inzamelingsacties gestart voor de slachtoffers van de …

Cultuur

Route Sixteen wint Isala Encore korenfestival

DORDRECHT – In het Isala theater in Capelle aan de IJssel streden zondag elf landelijke koren om de eerste prijs op het Isala Encore festival. Vocal Groep Route Sixteen uit Dordrecht won met verve.