Voor en door buurtbewoners.

Buurtnieuws

Weizigt serveert de dieren een heuse sterrenlunch!

Begin oktober is het weer zover:                                                                                                      Wereld Dierendag! Sinds 1930 vieren we Dierendag in Nederland, de dag waarop we onze (huis)dieren extra verwennen. En hoewel de dieren op Stadsboerderij Weizigt natuurlijk elke dag al verwend worden met aandacht en knuffels van onze bezoekers, vinden wij dat ook zij op Dierendag extra in het zonnetje gezet mogen worden! Maar daar hebben we jouw hulp hard bij nodig!

We gaan de dieren namelijk verwennen met een heuse dierenlunch, compleet met gedekte tafels! Je kan jouw lievelingsdier daarnaast extra verwennen met een mooie tekening en we sluiten de middag af met een ‘beestachtig leuke dierenquiz’!

Wij vieren dit jaar Dierendag op woensdag 3 oktober (de dieren hebben tenslotte geen kalender!) van 13.00 uur tot 16.00 uur op onze Stadsboerderij.

Kom je ons helpen?

Doe ook mee!

Je hoeft je voor de activiteiten op Dierendag niet aan te melden, iedereen is van harte welkom! We verzamelen woensdag 3 oktober om 13.00 uur op Stadsboerderij Weizigt en om 13.30 uur gaan we aan de slag!

Nieuws van dordtcentraal.

Actueel

Meeste stemmen voor gemaal Aan ‘t Vissertje

Ruim 1200 mensen hebben een top 10 ingestuurd van gebouwen en bouwwerken die volgens hen de status van gemeentelijk monument verdienen. De ingestuurde lijstjes hebben een top vijfentwintig opgeleverd waarvan het de bedoeling is dat de gemeente ze allen als monument aanwijst.

Actueel

VIDEO: Aanleg Dordtse Kil IV kan beginnen

DORDRECHT – Met een drone filmde wethouder Maarten Burggraaf afgelopen woensdag het eerste fundament van de verlenging van de Aquamarijnweg. Hij gaf daarmee het officiële startsein voor de ontwikkeling van Dordtse Kil IV en de bijbehorende aansluiting A16/N3. Bekijk hier de dronebeelden.

Actueel

Aanleg Dordtse Kil IV kan beginnen

Wethouder Burggraaf vloog met een drone over de verlenging van de Aquamarijnweg die het nieuwe bedrijventerrein Dordtse Kil IV zal gaan ontsluiten.